true
true

سیستان و بلوچستان

true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
true
برداشت انبه در سیستان و بلوچستان آغاز شد برداشت انبه در سیستان و بلوچستان آغاز شد برداشت انبه در سیستان و بلوچستان آغاز شد d8a8d8b1d8afd8a7d8b4d8aa d8a7d986d8a8d987 d8afd8b1 d8b3db8cd8b3d8aad8a7d986 d988 d8a8d984d988da86d8b3d8aad8a7d986 d8a2d8bad8a7d8b2 d8b4 5cdbb8c37be15 503x350

به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان ، اردشیر شهرکی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: برداشت انبه تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می شود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: پیش بینی می شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند، شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می شوند.

وی گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می شود، انبه میوه گرمسیری می باشد و سرشار از ویتامین های A،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.

شهرکی ادامه داد: سیستان و بلوچستان را بهشت میوه های گرمسیری است،  شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می کند.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false