سید محمود فاطمی؛ رئیس مرکز بهداشت زاهدان بیان کرد: تشدید بازدیدهای کارشناسان واحد سلامت در کاهش تخلفات بهداشتی موثر بوده است و از هیچ تخلفی در حوزه سلامت و بهداشت عمومی، به ویژه در شرایط کنونی مقابله با ویروس کرونا، چشم پوشی نمیشود.
وی حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دانست و گفت: در این راستا با واحدهای صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی خواهدشد.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان با اشاره به ادامه فعالیت پنج واحد تهیه و توزیع مواد غذایی در زاهدان تصریح کرد: با حضور و دستور دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب و بازرسان واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان و نماینده دامپزشکی این واحدها به دلیل عدم رعایت دستورالعمل ها پلمپ شد.
وی ادامه داد: در این بازرسی ها ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد یا فاقد مشخصات بهداشتی جمع آوری شد.
فاطمی ادامه داد: شهروندان هنگام خرید مواد غذایی حتما مشخصات کالا اعم از پروانه ساخت، تاریخ تولید و تاریخ انقضا را بررسی و از سلامت جنس خریداریشده اطمینان حاصل نموده و نسبت به خرید اقدام کنند.
وی گفت: جمعآوری مواد خوراکی، آشامیدنی و غذایی که تاریخ مصرف آنها گذشته باشد یا امنیت غذایی مردم را به خطر بیندازد، از جمله وظایف بازرسان بهداشت محیط است.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان خاطرنشان کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مشکل بهداشتی، موادغذایی مشکوک و فاسد در اماکن عمومی، رستورانها، اغذیه فروشی و مراکز تهیه و توزیع غذا را به شماره تلفن ۱۹۰ گزارش دهند.