• امروز : شنبه - ۱۱ تیر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 3 - ذو الحجة - 1443
  • برابر با : Saturday - 2 July - 2022
0

تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

  • کد خبر : 151601
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷
تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است
هاتف سیستان و بلوچستان _ مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران سیستان و بلوچستان گفت: هشت واحد مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی طی ۲ سال گذشته با سرمایه‌گذاری۴٢٠ میلیارد ریال در این شهرستان ساخته شده و میزان تولید گوشت مرغ از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به سه هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.

محمد حنیف سپاهی اظهارداشت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم‌اینک به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه‌ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.

وی با بیان اینکه با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری شاهد رشد ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در سیب و سوران هستیم افزود: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در این شهرستان ادامه دارد بگونه‌ای که هم‌اینک ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=151601
  • ارسال توسط :

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.