وی افزود: خرمای ربی سراوان بدلیل ارگانیک بودن مهمترین محصول صادراتی منطقه است و در سالهای اخیر کشورهای اروپایی از آن استقبال خوبی کردهاند.
وی گفت: سطح زیر کشت نخلستانهای سراوان هفت هزار و ۳۱ هکتار دیم و چهار هزار و ۸۵۱ هکتار آبی است، سالانه بیش از ۳۸ هزار و ۱۷۰ تن انواع خرما در این شهرستان برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود.
کمالی ادامه داد: فصل برداشت خرما در این شهرستان با خرمای ربی در نیمه اول مرداد در بخش جالق آغاز و با برداشت رقم دیر رس ماکیلی و هلیله در آبان به اتمام می رسد، بیشترین سطح خرمای سراوان با هشت هزار و ۳۱ هکتار به نوع ربی و سه هزار هکتار به رقم مضافتی اختصاص دارد.