• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
5

واگذاری اختیارات و ظرفیت های هر منطقه به خود مردم

  • کد خبر : 17583
  • 17 تیر 1397 - 15:15
واگذاری اختیارات و ظرفیت های هر منطقه به خود مردم

وزیر کشور گفت: یکی از شرایط اداره کشور در زمان تحریم استقلال بیشتر استانهاست که بدین منظور از سوی دولت ١٢٧ اختیار به استانداران تفویض شده است.

به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست با معتمدان و بزرگان طوایف شهرستان زهک واقع در شمال سیستان و بلوچستان اظهار داشت: راه توسعه و پیشرفت کشور واگذاری اختیارات و ظرفیت های هر منطقه به خود مردم آن منطقه است.
وی بیان کرد: برای پیشرفت و آبادانی باید به سمت واگذاری اختیارات به مردم حرکت کنیم.
وزیر کشور گفت: پیروزی انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران منافع برخی کشورهای چپاولگر را در منطقه به به خطر انداخت به همین سبب سعی می کنند سایر کشورها را علیه ما تحریک کنند.
وی با اشاره به خشکسالی و شرایط سخت منطقه سیستان تصریح کرد: شرایط اقلیمی در منطقه سیستان سخت و مشکلاتی برای مردم ایجاد شده است.
رحمانی فضلی بیان کرد: اقدامات و فعالیتهای زیربنایی و توسعه ای باید براساس اقلیم و موقعیت های جغرافیایی هر منطقه انجام شود.
وی با اشاره به اهداف سفرش به زابل گفت: با توجه به اهمیت این سفر از چند ماه پیش با رییس جمهوری مکاتبه و درخواست شد دستور بدهند دستگاههای اجرایی در حوزه اقتصاد کشاورزی و تجارت ما را در این سفر همراهی کنند.
وزیر کشور با بیان اینکه ایران اسلامی متعلق به مردم است و مسئولان نیز توسط مردم از طریق برگزاری انتخابات تعیین می شوند، تصریح کرد: کشور متعلق به همه ما است و باید آن را با همفکری و همدلی یکدیگر بسازیم.
رحمانی فضلی بیان کرد: شرایط بحرانی سیستان و بلوچستان محضر رهبر معظم رهبری گزارش شد و در این راستا طرح توسعه برای سه استان به ویژه این استان تهیه شد.
وی ادامه داد: ٢کارگروه ویژه مرز در کشور تشکیل شده که یک کارگروه شورای توسعه‌ای شرق و غرب است و ٩استان مرزی عضو آن هستند.
وزیر کشور افزود: یکی از اقدامات این کارگروه تقبل ریسک امنیتی سرمایه‌گذاری در این استانها از سوی دولت است.
وی تصریح کرد: چنانچه سرمایه گذاران در مناطق مرزی از لحاظ امنیتی دچار آسییب شدند دولت ضرر آنان را می پردازد.
رحمانی فضلی ادامه داد: در تصمیم گیری برای مرزها شرایط امنیتی، تجاری، فرهنگی و اقتصادی در نظر گرفته می شود و منافع مرز باید برای همه باشد.
وی تاکید کرد: پس از بررسی های لازم اگر نتیجه گیری شد که منافع مردم با مرز بیشتر تامین می‌شود، قطعا اقداماتی در این رابطه انجام خواهیم داد.
وزیر کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران در ۴٠ سال گذشته از عمر پر برکت انقلاب اسلامی با فراز و فرودهای زیادی رو به رو بوده و با همان روش‌های تحریمی در حال پیشرفت است.
وی با بیان اینکه زابل سابقه تاریخی و تمدنی بسیار بالایی دارد و مردم سیستان از نظر رشادت و ایستادگی در مقابل بیگانگان زبانزد هستند به مشکلات کم آبی در این منطقه اشاره کرد و گفت: اجرای طرح ۴۶هزار هکتاری آبیاری نوین و طرح آبهای ژرف در منطقه در حال انجام است که آینده خوبی را نوید می دهد.
وزیر کشور بیان کرد: ایجاد منطقه آزاد در سیستان حتما سبب تحول منطقه می شود که در دولت بحث های کارشناسی آن انجام شده است و امیدواریم به تصویب برسد.
وی بیان کرد: برای توسعه مناطق محروم از ظرفیت صندوق توسعه ملی استفاده می کنیم.
وزیر کشور گفت: نشست اقتصاد مقاومتی شورای تامین و شورای اداری استان امروز برگزار می شود که نتایج بسیار خوبی به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه دولت مصمم است در این شرایط خاص کشور به سیستان و بلوچستان کمک کند افزود: اقدامات در حال اجرا در سیستان ززیربنایی و ماندگار است.
رحمانی فضلی تاکید کرد: باید از دولت طرح های بزرگ و توسعه ای درخواست و همگان باید تلاش کنیم تا از همه ظرفیت ها بخوبی استفاده شود.
وزیر کشور گفت: همه می دانیم مناطق مرزی ما به ویژه سیستان و بلوچستان عقب افتادگی دارد که باید به آن رسیدگی کرد.
وی افزود: به خاطر عدم ساماندهی درست در مرزهای شرقی خسارت های بسیار بزرگی وارد شده است.
رحمانی فضلی گفت: سه میلیون اتباع خارجی در کشور سکونت دارند که هزینه های بالایی برای ما دارند اما به دلیل همسایگی این هزینه ها را قبول کردیم.

لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=17583

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.