• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
9

پارک های علم و فناوری در سیستان و بلوچستان باید گسترش یابند

  • کد خبر : 18524
  • 22 شهریور 1397 - 9:33
پارک های علم و فناوری در سیستان و بلوچستان باید گسترش یابند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گسترش پارک های علم و فناوری با توجه به نتایج مطلوب در عرصه علم و کمک به توسعه این استان ضروری است.

به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان، سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان، در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همچنین ضروری است رشته های متناسب با توسعه این استان مورد توجه مراکز علمی و آموزشی قرار گیرد.
 
وی بر آموزش مفهمومی تاکید کرد و افزود: هم اینک مشاهده می شود آموزش های ارائه شده مفهومی نیستند در صورتی که مفهومی بودن از اهمیت زیادی برخوردار است.
 
استاندار سیستان و بلوچستان بر جلوگیری از قطع آب و برق در مدارس و مراکز علمی این استان تاکید کرد.
 
علیرضا راشکی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: چهار هزار و ۶۶۶ کلاس درس از سال ۹۰ تا ۹۶ تحویل آموزش و پرورش استان شده که هزار و ۸۲۶ کلاس درس آن با مشارکت خیران ساخته شده است.
 
وی افزود: همچنین هزار و ۸۴۰ کلاس درس نیز در سیستان و بلوچستان در دست ساخت است.
 
وی با اشاره به اقدامات سال گذشته اداره کل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان گفت: ۲۶۶ مدرسه با ۸۰۹ کلاس درس سال گذشته تحویل آموزش و پرورش استان شد.
 
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان جزو استان های برتر کشور در تحویل کلاس های درس محسوب می شود.
 
راشکی سند توسعه فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان را گامی ارزنده در شناسایی تمامی مشکلات و مشخص شدن اعتبارات مورد نیاز آنها ذکر کرد و گفت: این سند برای نخستین بار در کشور در این استان تهیه و به عنوان الگو مورد استفاده مسئولان کشوری است.
 
محمد انور بیجارزهی فرماندار سرباز نیز در این نشست گفت: هر سال در این شهرستان هزار نفر از تحصیل باز می مانند به طوری که می توان ادعا کرد در پنج سال اخیر پنج هزار نفر به دلیل نبود مدارس شبانه روزی و صعب العبور بودن منطقه از تحصیل بازماندند.
 
وی افزود: در سال تحصیلی پیش رو چهار هزار و ۵۰ کودک وارد مقطع ابتدایی می شوند اما در کنار آن شاهد خروج هزار نفر هستیم.
 
وی با بیان اینکه بالاترین نرخ دانش آموزی سیستان و بلوچستان با ۷٫۸ درصد متعلق به سرباز است بر توسعه مدارس شبانه روزی، تخصیص کد به ۳۹ مدرسه و اختصاص سهمیه ای ویژه از دانشگاه فرهنگیان به این شهرستان برای رفع مشکلات تاکید کرد.
 
فرماندار سرباز تاکید کرد: این منطقه با توجه به راهبردی و حساس بودن نیازمند توجه ویژه در بخش آموزش و پرورش است.
 
وی افزود: در بخش سرباز به عنوان بزرگ ترین بخش کشور به ازای هر معلم شاهد خروجی چهار معلم هستیم که انتظار می رود سهمیه ویژه ای از دانشگاه فرهنگیان به این منطقه اختصاص یابد.

لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=18524

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.