• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024
10

امامت امت نقطه‌ای است که در دولت مردمی سیزدهم به آن می رسیم

  • کد خبر : 155282
  • 21 اسفند 1401 - 17:32
امامت امت نقطه‌ای است که در دولت مردمی سیزدهم به آن می رسیم
هاتف سیستان و بلوچستان - دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌ سازی دولت گفت: شبکه دستیاران مردمی‌سازی استانداران استان‌های گیلان، ایلام، لرستان، هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان، زنجان، چهارمحال و بختیاری، یزد، کرمانشاه، قم، اردبیل، غلامرضا رمضانیان، البرز، کردستان، خوزستان، قزوین، گلستان، سمنان، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان و آذربایجان شرقی حضور داشتند وارد فاز مبارزه ای جدی شدند.

سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در رویداد توانمندسازی دستیار استانداران در امر مردمی‌ سازی دولت، اظهار داشت: در امر مردمی سازی دولت سیزدهم ماموریت بسیار بزرگ، مهم و البته کم نظییری داریم که هیچ تشابه ای با مسئولیت های دیگر استاداری ها و وزارتخانه ها که داریم، نیست.

وی افزود: تاریخچه ماموریت مردمی‌سازی دولت کجاست؟ کسی که می‌خواهد بداند شیوه مردمی‌ سازی دولت چگونه است باید بداند که امام خمینی(ره) از سال ۱۳۴۲ تا ۱۳۵۷ چه کرد. امام خمینی (ره) در طول ۱۵ سال یک حرکت بزرگ را شکل داد. امام در نقاط مختلف کشور نیروهای متعهد و بزرگ را شناسایی و جذب کرد. هر کدام از این بزرگان در جایگاه خودشان، فضا را برای انقلاب اسلامی مهیا کردند.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت ادامه داد: امام خمینی (ره) در دوران مبارزاتش با هرگونه فعالیت مسلحانه مخالفت می‌کند. بالاخره امام در اوج محبوبیت به کشور باز می‌گردد. امام اعلام می‌کند که حکومت مردمی باشد و نوع حکومت را به رفراندوم می‌گذارد. وقتی حکومت جمهوری اسلامی با حداکثر آرا از سوی مردم انتخاب شد، امام فرمود: «امروز که روز فتح و ظفر امت اسلام است را روز امامت امت نامگذاری می‌کنم.» آن زمان همه به امام گفتند که شما امام هستید، اما امام خمینی(ره) بر امامتِ امت تاکید داشت. عبارت «امامت امت» نقطه‌ای است که ما باید به آن برسیم.

عبودتیان با اشاره به مقدمه قانون اساسی جمهوری اسلامی گفت: هر فردی، دست اندرکار و مسئول رشد و ترقی جامعه است. ۶۰ درصد از زنان و ۴۰ درصد از مردان در زمان طاغوت بی‌سواد بودند. امام برای حل این معضل می‌فرماید: آنهایی که سواد دارند، به بی‌سوادان یاد دهند و بی‌سوادان از آنها تمکین کنند. همین تدبیر امام موجب شکل‌گیری نهضت سوادآموزی و رشد چشمگیر باسوادی در جامعه شد.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت تاکید کرد: بنای ما در شبکه دستیاران مردمی‌سازی دولت، استقرار تشکیلات مردمی–انقلابی از پایین به بالاست. کسانی که برای این منظور انتخاب شده‌اند، افرادی بالفعل و میدانی هستند.

وی بیان کرد: در دهه هفتاد انحرافاتی اتفاق افتاد. با مکانیزم تفکر حکمرانی غربی، بسیاری از نهادهای مردمی و انقلابی حذف شدند. در مقابل این انحرافات، مقام معظم رهبری با حرکت‌ های جنبشی بخشی از این نهادهای مردمی را بازسازی کرد و به شکل بسیج سازندگی و اردو های جهادی این مهم ادامه یافت.

وی گفت: من در سال ۱۳۹۰ فرماندار یکی از شهرستان‌های استان یزد بودم. آنجا با مشکل آب مواجه بودیم و اختلافات سنگینی بین محله‌ ها و مناطق مختلف وجود داشت. گاهی مجبور بودیم برای حفظ امنیت و جلوگیری از درگیری‌ ها، یگان‌های ویژه نیروی انتظامی را به منطقه بیاوریم. من به این مسئله فکر کردم که این مشکلات آب از گذشته هم بوده است یا خیر. در نهایت متوجه شدم که این مشکلات از صد سال پیش هم بوده است؛ پرسیدم که اختلافات در گذشته چطور حل می‌شد؟ گفتند با حضور بزرگان محله‌ها و روستاها اختلافات حل می‌شد. عقلای مردم را به میان آوردیم و دیدیم که اختلافات خیلی زود حل شد و پلیس را هم فرستادیم رفت.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت ادامه داد: در حوزه فرهنگ و اجتماع وارد کارهای مردمی شدیم. این اتفاق در سال ۱۳۹۵ رخ داد. کارهای بزرگی در این عرصه شکل گرفت. اکنون در زمانی هستیم که با روی کار آمدن دولت سیزدهم فضا برای پیشبرد اهداف مردمی‌سازی دولت فراهم‌تر است.

عبودتیان تاکید کرد: برای تحقق دولت اسلامی، دولتمندان باید مسلمان واقعی باشند؛ یعنی مراقبت‌ ها و اخلاق اسلامی داشته باشند. در عین حال باید سازوکار اسلامی داشته باشیم.

وی در پایان گفت: ما در شبکه دستیاری مردمی‌ سازی دولت، وارد مبارزه‌ای شده‌ایم که بسیار دشوار است. سال ۱۴۰۰ این مسئله به این شکل رسمی مطرح شده است. شما به عنوان دستیاران استانداران در زمینه مردمی‌سازی، باید تسهیل‌گر کارها باشید.

بر اساس این گزارش، تاکنون در ۲۷ استان دستیاران استاندار در امر مردمی‌سازی دولت معرفی شده‌اند و رویداد توانمندسازی دستیار استانداران در امر مردمی‌سازی دولت، از ۲۱ تا ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=155282

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.