به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان ، مجید فیاضی، مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر، با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت ۴ تن باقلا در ایرانشهر برداشت می شود، اظهارداشت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، بیش از هزار تن باقلا برداشت و روانه بازارهای داخل و خارج از استان شود.
وی افزود: رقم باقلای کشت شده در این شهرستان از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می شود.
وی گفت: بیش از ۵۰۰ نفر در کار کاشت داشت و برداشت باقلا در سطح شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند، کشت محصول باقلا در ایرانشهر از مهر ماه آغاز و تا اواسط آبان ادامه دارد و برداشت آن از فروردین شروع و تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد.
فیاضی ادامه داد: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب میآید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین میکند، کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک میکند.
وی گفت: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.
برداشت محصول باقلا در ایرانشهر آغاز شد
این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.
لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=36091
- ارسال توسط : امید بلوچستانی