• امروز : سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 30 April - 2024
5

اشتغال؛ کلید حل تمام مشکلات سیستان و بلوچستان است

  • کد خبر : 151420
  • 17 فروردین 1401 - 2:43
اشتغال؛ کلید حل تمام مشکلات سیستان و بلوچستان است
هاتف سیستان و بلوچستان - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اشتغال؛ کلید حل تمام مشکلات اجتماعی، اقتصادی، امنیتی، قاچاق و بزهکاری در این استان است و باید مدیران دستگاه‌های اجرایی تمام ظرفیت خودشان را در این جهت بکار گیرند.

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در شورای اداری استان اظهار داشت: این استان در تمام زمینه‌ها ظرفیت‌های بسیار زیادی برای اشتغالزایی دارد که مدیران دستگاه‌های اجرایی باید از این ظرفیت‌ها در جهت ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی این نقطه از ایران اسلامی استفاده کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» افزود: شعار سال تنها یک شعار نیست بلکه مهمترین اولویت کشور بوده و این شعار در تداوم شعارهای سال‌های گذشته است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اشتغال یکی از مهمترین اولویت های این استان است زیرا اکثر کسانی که به شغل های کاذب روی آورده‌اند به دلیل نداشتن شغل بوده است بنابراین ایجاد اشتغال می تواند بسیاری از بزهکارها و شغل‌های کاذب در این منطقه را از بین ببرد و تولید اشتغال و کار آفرینی در سیستان و بلوچستان یکی از کارهای بنیادین است که باید تمام تلاش خودمان را در این جهت بکارگیریم.

مدرس خیابانی گفت: هیچ کشوری به قدرت، ثروت و قدرت ملی دست نیافت مگر اینکه روی تولید خودش سرمایه گذاری کرد بنابراین تنها راه پیشرفت و توسعه سیستان و بلوچستان و کشور سرمایه گذاری روی تولید است.

وی تصریح کرد: قدرت و توان ملی ایران اسلامی در گرو تقویت بخش تولید است بنابراین تولید یکی از مهمترین مولفه های امنیت به حساب می‌آید.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: هر استانی که روی تولیدات خودش سرمایه گذاری کرده آن استان به توسعه و پیشرفت رسیده بنابراین تنها راه توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری روی بخش تولید است.

وی تصریح کرد: تولید و اشتغال بر اساس شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده در اولویت تمام دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان باشد زیرا رهبر معظم انقلاب با تعیین شعار سال حجت را بر ما تمام کرده است.

مدرس خیابانی بیان کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان در حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی برنامه برای تحقق شعار سال باید داشته باشند.

وی تاکید کرد: تنها ۹ دستگاه اجرایی سیستان و بلوچستان تا کنون برنامه های خودشان را در زمینه تحقق شعار سال به استانداری ارائه کرده اند بنابراین سایر دستگاه‌های این استان هر چه سریعتر برنامه های خودشان را اعلام کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امروز این استان در عرصه‌های علم و فناوری حرف‌هایی برای گفتن دارد بنابراین تقویت شرکت های دانش بنیان از سوی دانشگاه و سایر دستگاه‌های اجرایی در اولویت باشد زیرا یکی از موارد تحقق شعار سال بحث تقویت و استفاده از دانش شرکت های دانش بنیان است.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان باید در تمام حوزه های تولید در جایگاه بالایی قرار داشته باشد که البته این امر با توجه به ظرفیت‌هایی که این استان دارد امکانپذیر است.

مدرس خیابانی افزود:تمام دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان باید تمام تلاششان را بکار گیرند تا در حوزه کاری خودشان به پیشرفت های چشمگیری در سطح کشور دست یابند.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان از تمام فرصت‌های جهشی که در سند توسعه دولت مردمی آمده برخوردار است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین اولویت این استان «راه» است زیرا راه نقش بسیار مهم و حیاتی در توسعه و پیشرفت همه جانبه این استان پهناور دارد البته با توجه به خشکسالی های اخیر تامین آب آشامیدنی از اولویت مهمتری برخوردار است.

وی گفت: سیستان و بلوچستان در زمینه جهش ملی مسکن رتبه نخست را در کشور دارد و در زمینه تهیه زمین برای ساخت مسکن ما هیچ گونه مشکلی نداریم.

مدرس خیابانی بیان کرد: پهناور بودن سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین ظرفیت های آن است که البته ظرفیت پهناور بودن در سند جهش توسعه دولت مردمی نیز ذکر شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: رویکرد مسئولان این استان نسبت به سرمایه گذاران باید تغییر کند مدیران ما نباید دنبال این باشند که سرمایه گذار به دفتر آنان مراجعه کند بلکه این مدیران هستند که باید بدنبال سرمایه گذار باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تنها با اعتبارات دولتی نمی توانیم به توسعه و پیشرفت در این استان امیدوار باشیم بلکه باید از بخش خصوصی نیز به خوبی در این جهت استفاده کنیم.

وی بیان کرد: سه بازارچه رسمی در سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان راه اندازی می شود که این بازارچه‌ها نقش مهمی در اشتغال و بهبود وضعیت مرزنشینان دارند.

مدرس خیابانی تصریح کرد: باید چهره واقعی از سیستان و بلوچستان توسط رسانه ها منعکس شود زیر این استان هم‌اینک از امنیت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری برخوردار است.

لینک کوتاه : https://hatefsb.ir/?p=151420

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.